Bedankt voor uw bestelling - Kasten, schuifdeuren en schuifwanden op maat.
Geen tijd om alle stappen te doorlopen? Bereken snel uw kast!


 


* standaard uitvoeringen met deuren.
GRATIS thuisbezorgd in NL & BE De laagste prijsgarantie Levertijd 3 werkweken Maatwerk met 10 jaar garantie
  • Schuifwandkast schuin dak
Heeft u vragen? Bel +31 (0)84 87 55 460
Direct samenstellen Voorbeelden bekijken Ik wil graag contact!

Daarom bij Schuifwandgigant

  • Zelf samenstellen en direct online bestellen
  • Goede service en jaren ervaring in het vak
  • Laagste prijs garantie
  • Prijs direct zichtbaar
  • Verrassend voordelig
  • Maatwerk met 10 jaar garantie
  • Korte levertijden
  • Gratis thuis bezorgd

Bedankt voor uw bestelling

Bedankt voor uw bestelling bij SchuifwandGigant.nl! Wij gaan direct aan de slag met uw order!

Wat gaat er nu gebeuren?

1. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail;2. U ontvangt een factuur met het verzoek om 25% daarvan vooraf te betalen;

3. Nadat wij u betaling hebben ontvangen sturen wij u de definitieve leverdatum;

4. De dag voor levering ontvangt u op 3 uur nauwkeurig het tijdstip van levering;Heeft u vragen? Bel dan Ronald van der Hart. Telefoonnummer: 06 81 10 10 97

Informatie inzake levering:Binnen drie weken na opdracht/betaling is de schuifwand(kast) verzendgereed. In overleg met u wordt een afleverdag afgesproken. Een dag van te voren geven we een tijdsindicatie door. We bezorgen de kast op het door u gewenste adres. De materialen worden direct na de eerste deur (begane grond) of in de garage neergezet.Afhalen:

U kunt er ook voor kiezen om de materialen af te halen. We verzoeken u om een voldoende materiaal mee te nemen om de materialen onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen. Het materiaal is goed verpakt, echter voorkomen is beter dan genezen…….

Afhaaladres : 

De Padweie 18 4353 RW Serooskerke ( bij Middelburg ). Het pand bevindt zich op industrieterrein De Zompe. In het pand zijn meerdere bedrijven gevestigd. U kunt zich melden bij de receptie, die langs de voordeur te bereiken is.

Informatie inzake betalingenOmdat alle deuren en kastinterieurs speciaal voor u op maat gemaakt worden zijn wij genoodzaakt een deel vooraf te laten betalen.  25 % dient u vooraf te betalen nadat u via een email een factuur heeft ontvangen. Na ontvangst van de betaling hiervan gaan we over tot productie van uw order.

Het restant bedrag van 75% kan per bank voldaan worden. Wij wijzen erop dat in dit geval het bedrag bij ons moet zijn bijgeschreven alvorens we de materialen afleveren cq meegeven.