• Zelf samenstellen
  • Laagste prijs garantie
  • Maatwerk met 10 jaar garantie
  • Korte levertijden
  • Gratis thuisbezorgd*
Klanten beoordelen ons met een
9.4

Schuifdeurkast op maat: goedkoop de ideale kledingkast laten maken

Een schuifdeurkast op maat laten maken? Een veelal onverwacht goedkope keuze voor de ideale kledingkast. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de slaapkamer of elders in huis. Door de kast online samen te stellen, op de manier die jij voor ogen hebt.

We zetten de belangrijke 8 stappen om de kast samen te stellen op een rij en leggen uit waarom dat vaak goedkoper is dan je zou denken. Voor de ideale kledingkast, dankzij een schuifdeurkast op maat.

Kast op maat: in 8 stappen

Het bestellen van een schuifdeurkast is gemakkelijker dan je wellicht zou denken. Aan de hand van 8 stappen kom je eenvoudig tot de kast waar je naar zoekt. Je kiest een uitvoering en voert de gewenste maten in, net als het aantal deuren dat je nodig hebt en de kleuren die je daarvoor wenst.

Vervolgens kun je aangeven welk profiel je wenst en hoe je de panelen af wilt laten werken. Verder selecteer je eventuele interieuronderdelen en kun je er opties en extra’s bij kiezen. Veel gemakkelijker dan veel mensen denken, omdat we je stap voor stap op weg helpen om een schuifdeurkast op maat te laten maken.

Goedkoper dan veel mensen denken

En benieuwd wat het kost om de ideale kledingkast te laten maken? Dan is veelal goedkoper dan je zou denken, dankzij de verschillende uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Natuurlijk kun je kiezen voor de luxe uitvoering, maar er is ook een standaard-uitvoering beschikbaar om de kosten binnen de perken te houden.

Je hebt de keuze uit mooie deurafwerkingen en prachtig kastinterieur, volledig afgestemd op de manier waarop je de kast wilt gaan gebruiken. Met of zonder een spiegel en met degelijke zij- en bodempanelen. Voor een schuifdeurkast op maat die netjes voldoet aan jouw wensen en aan de andere kant toch niet teveel hoeft te kosten. Zodat je een kast kunt laten maken waarmee je optimaal gebruik maakt van de ruimte die er in de kamer beschikbaar is.

Schuifdeurkast op maat: de ideale kledingkast

Een schuifdeurkast op maat is op die manier de ideale kledingkast. Die je online kunt samenstellen, om die gemakkelijk te bestellen of daarmee eerst de prijs te berekenen. Zodat je goed weet waar je aan toe bent en het wellicht goedkoper kan dan je in eerste instantie zou denken.

Je kunt online de schuifdeurkast op maat bestellen, gewoon vanuit onze handige online module. En kom je er zelf niet helemaal uit of heb je vragen over de goede kwaliteit van de materialen waarmee we werken? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over of kunnen we je helpen de kast samen te stellen.

Daarom bij Schuifwandgigant
  • Zelf samenstellen
  • Laagste prijs garantie
  • Maatwerk met 10 jaar garantie
  • Korte levertijden
  • Gratis thuisbezorgd*
De waardering van www.schuifwandgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 419 reviews.
Stuur een bericht
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Veel antwoorden zijn te vinden op de pagina "Veel gestelde vragen". Heeft andere vragen? Neem dan contact op via Whatsapp.